Alive Festival 4 juli 2024

När det var dag för Amanda att gå på stora scenen så höll jag inte på att komma in i diket för jag hade inte fått en fotobricka utan ett band på handleden, som tur var fanns andra fotografer samt David på plats som kunde se till att jag fick komma in.

När något sådant händer så förutsätter jag att det är jag som inte har förstått saker rätt… något jag måste jobba med när jag vet att jag har rätt info😁

Hela denna helg har varit en stor egoboost för jag har gjort något jag inte trodde att jag skulle våga göra och jag kan se på bilderna att jag är hyfsat bra på det jag gör….

Jag ska villigt erkänna att jag inte har lyssnat på Amanda så mycket innan festivalen och det är nog det bästa med denna upplevelse att jag har fått lyssna på musik jag inte skulle ha lyssnat på annars när jag har jagat fotomöjligheter.

Amandas röst är magisk och hennes musik hade jag velat uppleva på en liten scen där man fick välja om man vill sitta ner eller om man vill stå och röra på sig till musiken i sin egen bubbla.

Ur ett fotografiskt perspektiv när man tittar på bilderna så här i efterhand så blir bilderna väldigt lika. Fantastisk musik och så nice att få se dig på nära håll Amanda. Tusen tack för att jag fick möjligheten att upptäcka dig och din musik.

Ha en underbar dag
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *