Jag kommer inte riktigt ihåg varför och hur vi lyckades få till en resa ner till Eskilstuna för att se en match mellan Eskilstuna Guif och IFK Kristianstad. Vi packade in de killar som ville följa med i x antal bilar och gjorde en utflykt till Eskilstuna. Jag älskar att ha bilen full med ungdomar och BHK’s pojkar som är födda 2006 har varit helt underbara att ha och göra med.

Det här är första gången som jag får sitta längst ner på en riktig match med de stora pojkarna😅och ta kort… shit va det går fort🤣🤣 Det blev många kort men jag se när jag tittar på bilderna att jag är en halv sekund för sen med avtryckaren eller så missberäknar jag hur högt de hoppar… många huvuden som hamnar utanför bild😅 Men ack så roligt att få denna chans att lära mig mer om att fota sport….

Jag är inget sportfan alls, undviker sport på TV och hade svårt att se mig själv i sådana här sammanhang innan våra barn började med handboll. Tur att jag har det intresset jag har, annars skulle jag inte ha fått alla dessa underbara timmar med våra barn. Jag gillade dock ”Bengan Boys”, framför allt deras reklamfilmer när det begav sig och en av mina favoriter var Ljubomir ”Ljubo” Vranjes, så lite starstruck blir man ju när han sitter där på andra sidan🥰

Mitt hjärta fylls med värme när spelarna tar sig tid att komma och snacka en stund med våra killar. Vilken härlig dag…

Ha en underbar dag!
Kram Mia🌻🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *