….går så fort och jag har inte tagit mig tid att skriva så här kommer en sammanfattning av resterande veckor hos Jonathan…

Träna, massagesäng, träna massagesäng……. Jag har tränat 11 gånger på 3 veckor och legat på massagesängen 17 gånger……

Den 21 juli fyllde min mamma år och det firade vi med att ringa och sjunga för mamma och sedan ta en tur. Vi siktade på ett glasscafe i Homberg (Eiscafé Bressan) där vi tog en glass och där hittade vi även en borg (Burg Hohenburg (Schlossberg) Till denna borg kunde man åka bil nästan hela vägen upp men vägen var minimal, det var knappt så att vi fick plats och den var inte enkelriktad så det var intressant….

Jonathan kämpade sig upp i tornet och det var tur för utsikten var magisk.

Den 22 juli Tog vi en tur där vi valde väg vid varje korsning. Vi hade ingen aning om vart vi skulle hamna och till slut hamnade vi i Gudensburg där vi hittade en ny borg, ObemBurg, fast denna var mer en ruin… Skulle vara rätt så häftigt att åka hit på kvällen…

Jag är sjukt impad av Jonathan som bara hoppade på. Jag frågade honom så många gånger om vi inte skulle låta bli men han ville fortsätta. Till denna borg var det verkligen uppförsbacke…. men återigen utsikten magisk.

Vi handlade mat i Gudensburg och lyckades hitta nya gummiduttar till kryckorna på en ortopedaffär för under tiden jag har varit nere så har Jonathan slitit ut 3 par…. Vi köpte även med oss lite mat och försökte hitta någon fin plats att äta på innan det var dags att åka och träna…..

Efter mycket om och men så hittade vi en väg som vi egentligen inte fick åka in på men vi kände oss modiga🫣 Det var nog den mest nervösa middag jag ätit för vi var oroliga för att någon skulle komma och skälla ut oss…🤪men utsikten var vacker….

24 juli, dagen före operationen valde vi att ta bilen och åka 1,5 timme söder ut på A7 och se vad vi hamnar för att sedan ta småvägar hem.

Vi hade planerat att handla mat på vägen, men som vanligt så planerar vi inte så bra utan vi började leta mat när vi redan var för hungriga… så vi kollade GPS:n efter en mataffär efter vägen och hittade då denna charmiga personallösa butik i en liten by någonstans efter vägen….

Mätta och glada åkte vi vidare på A7 för att se vart vi skulle hamna. Vid avfart 94 Bad Brückenau svängde vi av och stannade för att se vilka småvägar vi skulle ta hem… Jonathan behövde lite kläder så vi valde att först sikta på Fulda….

Fulda är en stad som behöver lite mer uppmärksamhet än vad vi ville ge den så jag kommer definitivt åka tillbaka hit med min kärlek.

25 juli var det dags att ta ut skruvarna ur foten….
Jag hade med mig datorn och fick sätta mig i receptionen och jobba medan Jonathan blev opererad och fick ligga på uppvaket. Vi åkte till sjukhuset på morgonen, skittidigt med ett stort paket och åkte därifrån strax innan lunch med ett mycket mindre paket och på fredagen fick han en ny skena som kommer vara Jonathans bästa kompis under många månader medan han rehabiliterar foten…

28 juli var det träningsmatch mellan första och andra laget i Melsungen.
Man blir lite starstruck när man ser spelare som man är van att se på TV i verkligheten… Som vanligt så har jag tagit alldeles för många bilder och jag har svårt att välja bort några, men nu fick Jonathan en möjlighet att umgås med sina vänner en stund och jag fick sitta för mig själv och ta kort….

Kvällen avslutade vi med att åka till Herkules, en slottspark utanför Kassel. Vi var hit samma resa när Jonathan flyttade ner till Melsungen. Jag var naiv och trodde att vi skulle vara själva här men det var vi inte….

Att vara son till en mamma som håller på att lära sig att fota kan inte vara lätt, då får man stå ut med att vara med på bild. Jag passade på att försöka förstå inställningarna på kameran för att ta kort i mörker på människor…. Här är några av resultaten….

Under tiden som jag var nere så firade en av restaurangerna i stan 20 år med en strandfest. Det är bra fart på Melsungenborna när det vankas festligheter. Trevligt att se så många människor på stan samtidigt….

Jag var nere hos Jonathan i 3 veckor och vi har storstädat lägenheten, ätit mycket protein och jag fick laga pannkaka, det var länge sedan jag gjorde det…. vi har spelat yatzy, åkt på dagsturer, tränat och åkt på läkarbesök…. Kollat på OS och handboll, sett några filmer, fyllt år och tagit det lugnt. Jag är helt slut men mammahjärtat är påfyllt…❤️❤️❤️

3 veckor går fort när man har roligt och det är dags att åka hem…. Jag startade hemresan den 4 augusti på kvällen efter att vi ätit tacos med Jonathans rumskompis Jason. Min plan var att komma förbi Hamburg på natten så att jag förhoppningsvis slipper köerna, jag stannade och sov på ett Rastställe utanför Hamburg. Under måndagen tog jag mig till Huskvarna, det var fullt på själva ställplatsen men det fanns en grusparkering bredvid där det stod en massa husbilar så jag parkerade där och sov. Jag var hemma igen på tisdagen runt 14 tiden…..

Det är speciellt att åka så långt själv och jag saknade min man under hela resan, men jag är glad att jag vågar åka själv, det stärker mitt ego.

Ha en underbar dag
Kram Mia🌻🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *