28 september 24
Det bästa med att få se de andra lagen i Melsungen är att vi får ha Jonathan med oss på läktaren.

Matchen började bra när klockan stod på 4.38 så leder MT (vi) med 5-0, känns tryggt och bra. 5.11 får dock vi en utvisning och då passar TuS Spenge att reducera med 1 boll vilket tydligen inspirerade laget att sätta fart och halvvägs in i första perioden är resultatet 7 – 7. Nu har båda lagen vaknat till och i halvlek står det 13 -14 till Tus Spenge.

Andra Perioden börjar ganska jämt men när klockan står 6.51 börjat MT sacka efter och TuS Spenge drar ifrån och när MT tar timeout står det 15 – 19. Fram till 18 minuten är det fyra bollar som skiljer lagen åt till TuS Spenges fördel. Nu vaknar MT och börjar sakta ta sig tillbaka och när 2.5 minuter återstår av matchen står det 28 – 28. 2 min kvar går TuS 28 -29 och 23 sekunder senare har vi kvitterat till 29 -29. När det är 30 sekunder kvar av matchen sätter TuS Spenge 29 – 30 och det ser ut som att vi förlorat matchen.

När det är 1 sekund kvar av matchen får MT en straff och Florian Drosten (18) får chansen att kvittera och han sätter den. Matchen slutar 30 lika och jag har nog inte sett något lag bli så glada av ett oavgjort resultat.

En ren fröjd att fota glädjen i spelarnas ögon…. och jag hade turen att de var rakt nedanför mig så att jag fick ta lite närbilder.