6 oktober 2024
BHK tar tag i matchen från början och har 4 bollars försprång när 10 min har passerat i första halvlek. Man lyckas att hålla mellanskillnaden (nästan) fram tills första är slut som lutade 16 -13.

BHK lyckas hålla ledningen hela åtta och en halv minut in i andra när Västervik kommer ikapp och det står 18-18. Efter BHKs timeout ca 10 min in i andra halvlek leder för första gången Västervik matchen vilket inte blev långvarigt för 2 min senare kvitterade BHK och ytterligare någon minut senare tig dom tillbaka ledningen.

BHK tände till och lyckades få in 7 bollar nästkommande 13 min där Västervik endast träffade mål 2 gånger och det kändes som att matchen var till BHKs fördel.

När det återstår sex och en halv minut av matchen tar Västervik timeout och därefter vaknar de till och sätter 5 raka bollar, vilket resulterade i ett slutresultat på 25 – 25. Lite surt kan tyckas när BHK i princip ägde matchen hela vägen…..