28 september 2024

Det här blir en tuff match. TSV har inte förlorat en enda match och ligger först i tabellen. Det är några spelare som är skadade just nu, Jonathan får ju sitta med på bänken och peppa laget så gott han kan de övriga som är skadade är ändå med och hejar på från läktaren.

Vi fick ialla fall göra första målet i matchen Julian Kreile satte första 1.19 minuter in i matchen. Andra målet kommer först 10 min in i matchen och då är ställningen 2-5. Vi gör ett mål och TSV gör 2-3, känns lite motigt, vi kommer liksom aldrig i kapp och i halvtid står det 11 – 18 till TSV.

Andra halvlek fortgår lite som första halvlek, vi gör ett mål och motståndarna gör 2-3. Vi hade som bäst målskillnad 7 min in i andra halvlek därefter drog TSV iväg och slutresultatet blev 23 -38. Det är bara att bryta ihop och komma igen. Det finns potential i vårt lag, vi gör lite för många tekniska fel och har lite svårt att hålla i försvaret. Men säsongen är ju inte slut än så det finn hopp…

För oss är det väldigt roligt att få se Jonathans lag spela live då vi inte har den möjligheten så ofta. Tråkigt att de förlorat båda matcherna nu när vi är nere men så kan det vara. Vi längtar förstås till Jonathan är tillbaka på plan, men vi får i alla fall se honom om än på bänken…