Idag gjorde jag en djuprengöring av ansiktet innan jag gjorde utmaningen. Jag tvättade ansiktet med Olive Cleansing och lade sedan Clearing treatment (Aha jojoba Peeling + Face Mask Clearing) som fick verka i ca 30 min.

Jag bytte bakgrund och objektiv till dessa foton och jag tror att det var en bra plan. Det blir många foton för att få 2 bra kort. Men det är ju så roligt.

Instruktion enligt boken ”Makeup på 10 minuter” av Boris Entrup

Bild 1: 
Jag började med att applicera Eyeshadow Indian Summer över hela ögonlocket och vidare under ögat, det ger en lätt sotat look. Högsta punkten på skuggan la jag rakt ovanför pupillens mitt när jag tittar framåt. 

Bild 2:
Här applicerade jag Eyeshadow Cold Brown som bilden visar, jag utgick från franskanten och arbetade in skuggan upp så att det blev en nyanserad övergång mellan skuggorna. Ögat framträder lite mer med den mörkare skuggan.

Bild 3:
För att lyfta ögat lite så la hag Eyeshadow Cold Silk som en hightlight under ögonbrynet

Bild 4:
Jag använde mig av Lip Liner Cold Dark Plum, Lip Care Colour Anytime och Lipgloss Cayenne för att få till nyansen på läpparna. Jag har smala läppar och har inte använt läppstift så ofta, så det tar ett tag att vänja sig med att dom syns. Vem vet efter alla 50 makeuper så kanske jag kommer bli en flitig användare av läppstift….

Min variant…

Makeup från Maria Åkerberg:
Bas: 
Blandning av Foundation Beige, Foundation Warm och Face Lotion More. Compact Powder Sun Kissed och Blush Pink

Ögon:
Eyeshadow Indian Summer, Cold Brown och Cold Silk, samt Mascara Volyme Black

Läppar:
Lipliner Cold Dark Plum, Lip Care Colour Anytime och Lipgloss Cayenne 

Min variant…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *