Dagens utmaning går i vårens tecken.

Jag fick leta genom alla mina gamla gömmor för att hitta en grön nyans på ögonskuggan.

Långt nere i en låda hittade jag en ögonskugga från härliga c/o mineralsmink, färgen heter Mossa.

Så nu är det bara att gå iin och fixa till dagens utmaning.

Jag började med Basen:
För att få en så naturlig look som möjligt så använde jag Compact Cover Vanilla med borste nr 3 över hela ansiktet. Med samma borste applicerade jag Bronzer Sun Kissed för att få lite kontur på ansiktet och även Blush Pink på kinderna.

Ögonen:
Eyeshadow Mossa (från c/o Mineralsmink) applicerade jag med borste nr 8 på ögonlocket och med borste nr 10 under ögat. För att få en lite ljusare färg på skuggan så applicerade jag Eyeshadow Golden Nougat ovanpå Mossa.

I boken har man använt Genomskinlig maskara och ovanpå det använt den gröna ögonskuggan. Jag provade att ta Eye Gel tillsammans med Mossa men resultatet blev inte bra så jag valde att använda Volume Black Mascara med Eyeshadow Mossa ovanpå. (man ser skillnaden på bilderna lite längre ner)

Läppar:
För en naturlig look så valde jag Lip Care Colour Just Nude.

Real Tequnics Makeup borstar:
1. Multi Task Brush
2. Setting Brush
3. Buffing Brush
4. Contour Brush
5. Essential Foundation Brush
6. Pointed Foundation Brush
7. Definer Brush
8. Domed Shadow Brush
9. Base Shadow Brush
10. Essential Creese Brush
11. Fine Liner Brush

Makeup från Maria Åkerberg:
Bas:
Compact Cover Vanilla
Blush Pink
Bronzer Sun Kissed

Ögon:
Mossa (c/o mineralsmink)
Eyeshadow Golden Nougat
Mascara Volume Black

Läppar:
Lip Care Colour Just Nude

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *