Ohhhh, denna har jag haft en skräckblandad förtjusning till…. Både längtat efter att få göra och känt att den kan bli spännande att få till….

Jag älskar färgkombinationen och om jag stod på scen i ett rockband så kanske jag skulle våga mig på denna….

Bild 1:
Jag började med att lägga Eye Gel på ögonen för att få en bra yta som håller ögonskuggan på plats. Blush Rosy Red med borste nr 8 från globlinjen ner till ögonfransarna.

Bild 2:
Under ögat använde jag borste nr 10 med Blush Rosy Red. Då jag lägger basen sist så behöver jag inte vara så noga med hur jag applicerar utan jag kan rätta till det med foundation.

Bild 3:
Med en snedställd borste la jag en linge strax ovanför den röda färgen med Eyeshadow Shiny Lilac

Bild 4:
Tänk vad Volume Black Mascara kan göra för en ögon makeup. Allt blir mycket snyggare med maskara på fransarna. För att lyfta ögat lite mer så applicerade jag Eyeshadow Cold Silk strax under ögonbrynet.

Bild 5:
Efter att ha borstat bort överflödig ögonskugga på mina kinder så blandade jag Foundation Cold med Foundation Natural med Face Lotion More och applicerade med mina händer. Närmast ögat använde jag borste nr 7 för att snygga till linjen under ögat.
Bronzer Sun Kissed med borste nr 3 strax under kindbenet, Eyebrow Pencil Perfect for All för att markera mina ögonbryn och Lip Care Colour Angel på läpparna fixade till slutresultatet.

Makeup från Maria Åkerberg:
Bas:
Foundation Cold
Foundation Natural
Face Lotion More
Bronzer Sun Kissed

Ögon:
Blush Rosy Red
Eyeshadow Shiny Lilac
Eyeshadow Cold Silk
Mascara Volume Black
Eyebrow Pencil Perfect for All

Läppar:
Lip Care Colour Angel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *