Furuvik 6 augusti 2022

Jag säger bara WOW…. vilken konsert…. vilken show….
Jag har aldrig lyssnat på The Ark, bara om det kommer låtar på radion och jag lyssnar väldigt sällan på radio. Jag kunde bara sjunga med på ett fåtal låtar men det gjorde ingenting. The Ark levererade med råge.Tre klädbyten på hela bandet och Ola hade ett otal fler. Musiken var dansvänlig, Bandet såg ut att må bra och ha roligt och jag och Ullis dansade hela tiden. Jag tog sjukt många kort då klädbyten och ljussättning bara skrek ”ta kort på mig”…..Jag hoppas på många mer konserter nästa sommar så att jag får lära mig mer om hur man tar kort utomhus, på kvällen med starkt ljus på scen.Tack The Ark för en underbar kväll.

Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *