Furuvik 3 september 2022

Förra gången jag såg Europe var på Peace & Loves stora scen 2010. Jag var så lycklig efter. Stämningen, sommarnatten och festival i stan höjde upplevelsen brutalt.

Jag har inte varit en storlyssnare av Europe, men jag alltid gillat Joey Tempest röst och sjungit med till låtarna Carrie och Final Countdown när dom spelats på radio. Med minnet av Peace & Love i bakgrunden så hade jag ändå vissa förväntningar på denna konsert.

Och Europe levererade <3Deras arrangemang på låtarna, deras glädje och naturligtvis Joeys röst gav rysningar genom hela kroppen. Vi stod i mitten bland alla människor och hade så bra ljud, vi dansade och sjöng (och ibland tog jag kort)Jag kanske inte väljer att se dom nästa år igen, men om några år så står jag nog där och sjunger, dansar och ler än en gång….

En sak som förvånade mig dock var att de körde inget extranummer, trots att vi försökte få in dom. En del av mig blev besviken, men en del av mig uppskattade det verkligen. Dom gav allt och vi behövde inte fjäska för att få höra de sista låtarna. RESPEKT till dom 😀

Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *