Vingar, vingar, vingar….. SUCK!
Jag måste börja träna mer på vingar….

Bild 1.
Basen är lagd med en blandning av Face lotion More och Foundation Beige som jag applicerade med med mina händer. Maria åkerbergs Foundations har bytt formula och är nu mycket lättare att applicera. Jag har även använt Blush Desert Rose som jag applicerade med borste nr 1.

Bild 2.
Jag följer instruktionerna… Börja inifrån till hälften… Jag använder mig av en ny flytande Eyeliner från Sante

Bild 3.
Nu ska jag börja från yttervrån och gå in mot mitten…. so far so good….

Bild 4.
När jag skulle lägga linjen under ögat så…. nej…. nu gick det inte mer…. Suck…

Bild 5.
Börja om från början….Börja om på nytt…. Varför ska man sörja… stunder som har flytt…

Bild 1.
Samma som ovan…

Bild 2.
Jag bytte taktik och valde Maria Åkerbergs Eyeliner Black. Då mina ögonlock liksom fladdrar när jag har dom lite halvöppna så är en vanlig kajalpenna att föredra….
Samma procedur som tidigare började inifrån ut mot mitten

Bild 3.
Utifrån mot mitten

Bild 4.
Jag fortsätter med linjen under ögat för att se vart vingen på övre ögat ska vara. Går åt många tops nu för att snygga till linjerna….

Bild 5.
Så där ja… Nu är linjerna där… nu är det bara att få till vingen…..

Bild 6.
Då jag har väldigt hängande ögonlock så måste jag konstiga miner med ansiktet för att ni ska se linjerna….. Jag har lagt Eyeshadow Raven med borste nr 7 ovanpå Eyeliner Black för att fixera. Jag lyckades inte riktigt utan det blev lite avtryck på ögonlocket. Ingen Mascara i denna utmaning. På läpparna har jag använt Lipgloss Princess.

Inte helt enkelt att ha dessa vingar när man har hängande ögonlock…hahaha….. och att ta kort var inte heller så enkelt. Därav minen på bilden nere till höger…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *