Denna match var extra rolig för mig då två av spelarna i HK Lif Blå en gång spelade med vår äldsta son. Det är så roligt när ungdomar följer sin dröm och tar chansen att testa sina vingar. Har vi tur så kommer dom tillbaka till Borlänge när de flugit färdigt. Vi som familj har levt Handboll under vinterhalvåret och Beachhandboll på sommarhalvåret sedan Oskar började spela handboll när han var typ 7 år och då är inte vi en sporttokig familj. Men vi har åkt på träningar, sammandrag, matcher och kupper. Vi har älskat varje sekund av tiden med våra barn (jag har stått ut med sporten för att få vara med våra barn). För mig är alla ungar som spelat med våra barn ”mina ungar” och jag försöker följa alla så gott jag kan. Därför var det extra roligt att se Morgan och Rasmus spela mot våra Herrar i onsdagskväll.

Här kommer lite bilder från matchen.Tyvärr så satt jag på fel sida när Rasmus stod i mål så han fick jag inga spelbilder på men jag fick se honom spela i alla fall 🙂Vill du se alla bilder från matchen så hittar du dom på Borlänge HKs bildgalleri för vårt Herrlag

Ha en underbar dag
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *