Vi har precis kommit hem från Melsungen där vi har spenderat en vecka med Jonathan. Vi hade äran att få se en match med B-Jugend.

Jag inleder med uppvärmningsbilder…För mig som är van med hur BHK laddar inför match så är det helt galet underbart att se Jonathans lag ladda upp inför match. Man sjunger innan man går ut på plan. Båda lagen hälsar på varandra och domarna innan spelet börjar…Jag vet att det blir många bilder, men jag får ta kort på ett fåtal matcher under ett år så det blir många/tillfälle…. Det här är några av dom där Jonatan är med men det finns typ 100 bilder till…. hahahaI och med denna match blev Melsungens B-Jugend klara för semifinal i Hessenserien. Vinner man finalen i Hessenserien så är man med i Tyska mästerskapet för B-jugend. Bara att hålla tummarna de kommande veckorna….Ha en fin dag!
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *