Jag ville prova att brodera i färg och testade då att ladda upp i appen jag avänt för alla broderier jag gjort. Jag ville även göra en större tavla och Cross-Stitch hade begränsningar där. Jag hittade då ett program/app som heter Stitchly. I det programmet kan man göra större tavlor och den talar även om vilka DMC dockor som ska användas. Jag har en gammal ipad som jag använder när jag broderar och appen hakade upp sig lite då och då så det tog lite tid att använda den. Det går att skriva ut mönstret och använda det som man gjorde förr och skulle jag använda appen igen så skulle jag välja det alternativet, ialla fall till jag köper en ny ipad:-)

I denna tavla användes 30 färger och jag tror att den hade blivit lite tydligare om jag använt färre färger. 51 220 stygn och tavlan blev 45 x 60 cm men jag hittar inte om jag kan se hur många timmar det tog att göra den.

Jag trodde att färgskalan skulle bli bättre om programmet valde färgerna och jämförde dom med DMC dockorna, men jag tror att jag kan välja färgerna minst lika bra ;-D

Ha en fin dag!
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *