Sen jag broderade mig själv i programmet Stitchly så har jag längtat efter att få brodera i färg så jag försökte hitta en bild med mycket färg och jag har ju en unge som spelar handboll i starka färger så jag tänkte jag provar med det. Jag har själv tagit denna bild på en match och jag är stolt över att jag lärt mig ta kort på handboll 😀 och det var roligt att få försöka brodera bilden. Jag hade inga som helst förväntningar på hur det skulle bli utan jag ville bara brodera i färg.

Här valde jag att ta bort bakgrunden medans jag broderade, det var inte helt enkelt, men det gick. det tog mig 42 timmar att brodera denna och tavlan är 36 x 70 cm.

Jag är förvånad över hur tydligt man ser att det är Jonathan eftersom hans huvud är så litet och innehåller så få stygn. Jag älskar verkligen att skapa med broderi, blir lite många tavlor bara att hålla reda på…hahaha…

Ha en fin dag!
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *