16 sept 2023.
Dagens match är borta mot Erlangen.

Under de första 12 minuterna tog Erlangen tag om matchen och ledde med 5 bollar. i några minuter såg det ut som att vi skulle komma ikapp men efter 15 min så ökade ledningen till 8 bollar i halvtid. Jonathan fick in 3 bollar under första halvlek.

Våra killar spelade bättre i andra halvlek men det räckte inte till en vinst. Jonathan är nog den killen på plan som blöder mest när han spelar, han får ofta tillsägelse att gå av planen och plåstra om sig. Denna halvlek lyckades Jonathan få in 2 mål.
Andra halvlek slutade 19-14 och när slutsignalen ljöd blev slutresultatet 36-25 till Erlangen.

Det är så roligt att ta kort och en del blir ganska bra trots att jag inte har den bästa utrustningen, bara en vecka kvar tills jag få ta kort på nästa match som är i Potsdam som ligger utanför Berlin.