En skimrande, bronsröd puderögonskugga.

Gud vad jag gillar denna skugga, jag använder den inte så ofta då jag passar bättre i lite kallare färger. Men denna utmaning gör att jag lär mig färgerna bättre och jag känner att jag nog kommer att experimentera lite mer i framtiden med varmare nyanser.

Me Like….

Jag har en liten fundering på hur denna kommer att se ut med nyansen Emerald. Det ska jag testa någon gång när jag får feeling…

Jag har en lite dubbel känsla för det här med läppstift. Jag tycker att det är så snyggt på andra och framför allt mörkare färger, men på mig själv så känns det som att jag är på maskerad…. Men jag testar lite här i alla fall så får ni se hur nyanserna ser ut på mig.

Ha en fantastisk dag
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *