Ytterligare en utmaning med lösögonfransar…..

Bild 1 & 2.
Arbetsgången i boken är att börja med fransarna och fransarna är till för att ge mer volym till mina egna. Jag använde de här, de är i samma längd så jag friserade fransarna när jag satt på dom så att de blev lite kortare emot näsroten.

Bild 3.
Här har jag använt Eyeshadow Nougat över nästan hela vägen upp till ögonbrynet med pensel nr 6. Eyeshadow Frosty Grey applicerade jag med mitt finger (för att få den lite mer intensiv) över ögonlocket upp till globlinjen. 

Jag blandade Foundation Natural & Forundation Cold tillsammans med Face Lotion More och applicerade ut det över ansiktet, därefter använde jag Makeup Sponge (nr 3) och duttade ut foundationblandningen över ansiktet.

Bild 4.
För att försöka göra mina läppar lite större så försökte jag lägga Lip Liner Plum lite utanför mina egna läpplinjer. 

Resultatet:
på mina läppar har jag även använt Lip Care Colour Diva. Jag använde även Cover Stick Nearly Beige för att göra konturen av mina läppar lite skarpare.

Jag använde Bronzer Sun Kissed och Highlight Silver Dream på mina kinder och kindben.

Jag har använt Makeup från Maria Åkerberg:

Bas:
Foundation Natural
Foundation Cold
Bronzer Sun Kissed
Highlight Silver Dream

Ögon:
Eyeshadow Nougat
Eyeshadow Frosty grey
Volume Mascara Black

Läppar:
Lip Liner Plum
Lip Care Colour Diva
Cover Stick Nearly Beige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *