Dagens utmaning, en lite rockig vardag….

Bild 1.
Då locken är av vardagskarraktär så har jag använt mig av Compact Powder Vanilla. Den ger en lätt känsla i huden och jag känner mig inte sminkad men min hud får en jämnare ton. Jag applicerar Compact foundation med borste nr 2. Jag har även haft Blush Candy strax under kindbenet och då använde jag borste nr 1. På ögonlocket har jag applicerat Eyeshadow Nougat från fransar nästan ända upp till ögonbrynet med borste nr 4..

Bild 2 & 3.
Här har jag använt Eyeliner Black i övre och nedre vattenlinjen. Jag har även lagt en tunn linje närmast franskanten på ögonlocket som jag sedan suddat ut lite med borste nr 3. Eyebrow Pencil Perfect for Blonds för att markera ögonbrynet. När jag använder maskara så använder jag borste nr 5 och tar mascara från borsten som är förpackningen för att inte få för mycket mascara på fransarna, jag tycker att det känns fräschare och det blir mindre klumpar när jag applicerar.

På mina läppar har jag använt Lip Care Vanilla och sedan applicerat Lip Care Colour Red endast på mitten av läpparna. 

Makeup från Maria Åkerberg:

Bas:
Compact Foundation Vanilla
Blush Pink

Ögon:
Eyeshadow Nougat
Eyeliner Black
Eyebrow Pencil Perfect for Blonds
Volume Mascara Black

Läppar:
Lip Care Vanilla
Lipcare Colour Red

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *