Wow….. Vingar…. Det har jag aldrig gjort på mig själv förut, har nog inte gjort det på någon annan heller…. I beskrivningen av denna så använder man en flytande eyeliner, men det har inte jag så jag försöker lösa det på ett annat sätt.

De här verktygen har jag använt. Nr 6 har börjat bli min favorit, jag har haft problem med den från början men tack vare denna utmaning med att göra så många makeuper så har jag kommit att älska den.

Ytterligare en utmaning med lösfransar…..

Jag kollar på många youtubevideos som handlar om makeup och där har jag sett detta tips… Så jag testar. Jag har satt kirurgtape i den vinkeln som jag tror att jag vill ha på vingen. Jag utgick från ögonvrån till yttre delen av mitt ögonbryn.

I beskrivningen så satte man fransraden först sen vingen och därefter den bruna skuggan. Jag har valt ordningen tvärs om.

Jag började med att applicera Eyeshadow Cold Silk (borste nr 2) över hela ögonlocket för att sen använda Eyeshadow Cold Brown (borste nr 2 + mitt finger) från fransraden upp till lite ovanför globlinjen, vilket kommer att få en illusion av att mina ögonlock inte är så hängande. 

Eyeliner Black lade jag närmast fransraden för att få en intensivare färg närmast fransraden. 

För att sedan få till vinkeln så använde jag Eyeshadow Raven och (borste nr 5).

Lösfransarna satte jag sist när ögonmakeupen var klar.

Som vanligt blandade jag Foundation Cold med Foundation Natural och Face Lotion More och applicerade med min nya favorit nr 6 makeup sponge från Maria Åkerberg. Närmast ögat använde jag borste nr 4 för att inte förstöra min ögonmakeup. Blush Pink (borste nr 1) på kindbenen och Lip Gloss Queen (borste nr 3) på mina läppar.

Makeup från Maria Åkerberg:

Bas:
Foundation Cold
Foundation Natural
Blush Pink

Ögon:
Eyeliner Black
Eyeshadow Cold Silk
Eyeshadow Cold Brown
Eyeshadow Raven

Läppar:
Lipgloss Queen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *