Det känns som att boken försöker säga mig något….

Dags att lära sig vingar då 2 utmaningar i rad har blivit just denna teknik…. Hua….

Jag började med att lägga Eyeshadow Warm Silk över hela ögonlocket.

Från fransraden och upp lite över globlinjen applicerade jag Eyeshadow Cashmere.

Utan flytande eyliner så började jag med att lägga Eyeliner Black längs fransarna uppe och i vattenlinjen både uppe och nere. Här gick något fel….. hahaha…… så tvätta av och ta en kopp kaffe….. andas och fortsätta…..

Gör om och gör lite mer rätt….
Jag använde Eyeshadow Raven för att bygga upp vingen. Jag tycker att det så snyggt men svårt att få till den snyggt. Jag har dessutom hängande ögonlock så det finns mycket potential att lära mig mer om det här….

När jag äntligen fick till en någorlunda snygg vinge så applicerade jag Volume Mascara Black.

När ögonen var klara så blandade jag Foundation Cold, Foundation Natural med Face Lotion More och applicerade med Makeup Sponge.

På läpparna använde jag Lip Gloss Romance

Makeup  från Maria Åkerberg:

Bas:
Foundation Cold
Foundation Natural

Ögon:
Eyeshadow Warm Silk
Eyeshadow Cashmere
Eyeshadow Raven
Eyeliner Black
Volume Mascara Black

Läppar:
Lip Gloss Romance

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *