Oooooo…. läppar igen….. När man har smala läppar som jag har så tycker jag att mörka läppstift får mig att se lite sur ut….. Jag älskar färgstarka läppar, men inte på mig själv. I denna makeup är allt fokus på just läpparna och eftersom jag inte använder läppstift så ofta så får ni ta denna utmaning med en liten  nypa salt.

Jag följde instruktionen i boken för att försöka få till denna makeup. För att göra läpparna lit rättvisa så började jag med att med en tät ansiktsborste Compact Cover Vanilla och Bronzer Sun Kissed som bas och Eyeshadow Warm Beige samt Eyeshadow Nougat på ögonen.

På läpparna började jag med Lipliner Plum  för att märka ut mina läppar. Jag la linjen lite utanför mina egna läppar för att få läpparna att se lite större ut. Därefter applicerade jag Lip Care Colour Diva över hela läpparna. För att läppstiftet ska sitta lite bättre så pudrade jag mina läppar med Compact Powder Transparant Matt för att sedan lägga ytterligare ett lager läppstift utanpå. 

Makeup från Maria Åkerberg:

Bas:
Compact Cover Vanilla
Bronzer Sun Kissed

Ögon:
Eyeshadow Warm Beige
Eyeshadow Nougat

Läppar:
Lipliner Plum
Lip Care Colour Diva
Compact Powder Transparant Matt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *