Det här är min typ av makeup, den finns där men syns inte så mycket. Det går inte heller åt så många borstar och den går snabbt att lägga. Hoppa ni gillar den lika mycket som jag.

Jag började med att blanda Foundation Cold, Foundation Natural och Face Lotion More i mina händer och använde mina händer för att applicera foundationbalndningen i mitt ansikte. Ett i mitt tycke bra och snabbt sätt att jämt få ut foundation i ansiktet.

På hela ögonlocket applicerade jag med den lila borsten Eyeshadow Cold Silk. Med samma borste använde jag sedan Eyeshadow Shiny Pink och applicerade lite ovanför globlinjen ner mot fransarna för att lyfta ögat lite.

För att få lite färg på kinderna så använder jag Blush Summer med den guldiga borsten och på fransarna Volume Black Mascara.

Mina läppar fick färg av Lip Care Colour Serenity.

Makeup från Maria Åkerberg:

Bas:
Foundation Cold
Foundation Natural
Blush Summer

Ögon:
Eyeshadow Cold Silk
Eyeshadow Shiny Pink
Volume Black Mascara

Läppar:
Lip Care Colour Serenity

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *