Jag älskar blåa färger. Jag hade ingen riktigt bra blå färg men Mermaid är en av mina favoriter på Ögonskuggsidan hos Maria Åkerberg, så det är så roligt att få använda den.

Bild 1.
Jag började med att applicera Eyeshadow Soft White över hela ögonlocket för att få en bra grund för nästa skugga. Eyeshadow Mermaid applicerade jag från globlinjen ner mot fransraden, jag använde skummgummidutt nr 6 för att få så intensiv färg som möjligt. 

Bild 2.
Med Eyeshadow Dark Grey målade jag en linje under ögat och i vattenlinjen nere lägger jag Eyeliner Dark Grey. Det bästa med att lägga foundation sist är att man kan vara grov i sin applicering och fixa till det i efterhand.

Bild 3.
Med en tops fuktad med Freshener kan jag snygga till linjerna innan jag applicerar Foundation Cold, Foundation Natural blandat med Face Lotion More med Makeup Sponge nr 5.

Bild 4.
Mascara Volume Black, Blush Pink och Lip Gloss Nude gör det hela färdigt.

Trots alla utmaningar jag gjort under några veckor så borde jag vara van med att ha stark målade ögon, men jag tror inte jag vänjer mig så lätt….;-)

Men roligt är det….   

Makeup från Maria Åkerberg:
Bas:
Foundation Natural
Foundation Cold
Blush Pink

Ögon:
Eyeshadow Soft White
Eyeshadow Mermaid
Eyeshadow Dark Grey
Eyeliner Dark Grey
Mascara Volume Black

Läppar:
Lip Gloss Nude

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *