Röda läppar, mums. Jag önskar ibland att jag hade stora fylliga läppar så att jag kunde känna mig bekväm i starkare läppstift.
Här är veckans utmaning, spännande färgkombination, Jag ser fram emot resultatet.

Bild 1.
Jag började med att lägga Eyeshadow Shiny Mocha som bilden visar från ögongloben och ner mot fransraden.

Bild 2.
Får att få till den rosalila färgen så applicerade jag först Blush Candy för att sedan på det lägga Eyeshadow Rose som syns på bild 3.

Bild 4.
Här har jag haft på Foundation Cold, Foundation Natural blandat med Face Lotion More med Makeup sponge. Jag börjar från näsan och arbetar mig ut på kinderna, upp mot pannan och ner mot hakan. Jag tog en smal foundationborste och aplicerade foundationblandningen under ögat för att snygga till linjerna under ögonen. Lip Care Colour Classic Red målade jag på mina läppar med hjälp av en läpp borste.

Spännande färger ihop. Det roligaste med dessa utmaningar är att jag får lära mig nya sätt att använda färg på mitt lite mer mogna ansikte. 

Makeup från Maria Åkerberg:
Bas:
Foundation Cold
Foundation Natural
Blush Pink

Ögon:
Eyeshadow Shiny Mocha
Blush Candy
Eyeshadow Rose
Eyeliner Black
Volume Black Mascara

Läppar:
Lip Care Clour Classic Red

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *