Ohhh….
Jag har väntat på denna med skräckblandad förtjusning….

Den är ju helläcker på modellen, men på en 50+ tant…. hmmmm…. tål att funderas på…

Jag tror även att jag får fundera på att fixa till frisyren lite mer och tänka på vad jag har på mig…

Jag började med att försöka få till brynen. På bilden så har dom gjort brynen lite kantiga och jag började med att försöka få till det men kände att jag kunde inte få till det, så gör om och gör rätt…

Jag valde nu att följa mina egna ögonbryn och det kändes bättre…

Jag applicerade Eyeshadow Nougat från fransarna upp mot ögonbrynet. Med Eyeliner Black målade jag en tjock linje runt ögat, därefter applicerade Eyeshadow Raven ovanpå och upp i globlinjen. Eftersom jag lägger foundation sist så gör det inget att det ser lite smutsigt ut för jag kan tätta till det när jag applicerar basen. 

Även denna makeup hade lösfransar så snart kan jag nog sätta dom utan att bli galen…Hahaha

Om man tar bort de kraftigt målade ögonbrynen så kan jag faktist tänka mig att gå ut på en rockklubb så här…. 😉

Makeup från Maria Åkerberg:

Bas:
Foundation Natural
Foundation Cold
Face Lotion More
Bronzer Sun kissed

Ögon:
Eyeliner Black
Eyeshadow Raven
Eyeshadow Nougat

Läppar:
Lip Care Colour Merlot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *