Läppar igen…. hmmm….. 

Jag älskar verkligen läppar, det är så snyggt med välmålade läppar. Jag har ju väldigt smala läppar och jag tycker att när jag målar dom med starka färger så blir dom ännu smalare. Jag har ju i tidigare utmaningar försökt och jag vet inte om jag gillar mustiga färger på mina läppar…..

Vem vet denna utmaning kanske får mig att ändra mig….

I denna utmaning ligger verkligen fokus på läpparna. Det gör mig lite nervös då jag har mest självförtroende i mina ögon och vad jag kan göra med dom.

Jag använde Real Techniques Expert Face Brush 200 för att applicera Compact Cover Vanilla i hela ansiktet. Med samma borste applicerade jag Blush Spring på mina kindben.

På mina ögonlock applicerade jag Eyeshadow Golden Grey med Real Techniques 300 Deluxe Crease Brush.

Nu till Läpparna…. Hua….

Jag använde Lip Liner Natural Beige och la en linje strax utanför min naturlig läpp. Jag avslutade linjen lite tidigare än i mungipan denna gång (vilket jag inte gjort i tidigare utmaningar) Jag tyckte att det såg konstigt ut men efter att jag applicerat Lip Care Colour Soulmate med en läppborste så måste jag säga att jag är rätt nöjd….

Det är lite ovant att ha så ”stora” läppar men jag måste fortsätta måla mina läppar så här.

Makeup från Maria Åkerberg:

Bas:
Compact Cover Vanilla
Blush Spring

Ögon:
Eyeshadow Golden Grey

Läppar:
Lip Liner Natural Beige
Lip Care Colour Soulmate

Jag använder Real Techniques borstar:
Bas:
Expert Face Brush 200
Ögon:
300 Deluxe Crease Brush
Läppar:
Retractable Lip Brush

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *