Jag tycker att det är intressant att se skillnaden på en makeup när modellen har olika färg på håret, huden och ögonen. Det har varit några sådana i boken….

Största olikheten är ju förståss att jag är en kvinna i min bästa ålder (snart 52 år) och modellerna i boken inte kan vara en dag över 25 år….

Men också intressant för mig själv att se skillnaden på mig själv från när jag var blond till nu när det mesta håret är grått….

Den här makeupen gillar jag mycket. Jag har gått och speglat mig hela dagen och tyckt att jag ser helt ok ut, till och med lite het…. hihihi….. Den får verkligen fram mina ögon och jag gillar verkligen mina ögon….

Då ögonmakeupen är med mörka färger så väljer jag att lägga basen sist för att kunna ”snygga till” runt ögonen på slutet.

Bild 1.
Jag har börjat med att med borste nr 8 applicera Eyeshadow Warm Brovn på mitt ögonlock från lite över globlinjen ner mot fransrade.

Bild 2.
Med borste nr 10 applicerade jag samma skugga under ögat.

Bild 3.
Med en lätt fuktad snedställd borste applicerade jag Eyeshadow Cold Brown närmast fransraden runt ögat. Med borste nr 10 fixerade jag linjen med samma skugga.

Bild 4.
Eyeliner Cold Dark Brown målade jag övre och nedre vattenlinjen för att ytterligare markera mina ögon

Bild 5.
Som vanligt blir looken komplett med mascara Volume Black

Jag blandade Face Lotion More med Foundation Cold + Foundation Natural för att få rätt färg på basen och använde Bronzer Sun Kissed och Highlight  Golden Beach för att få lite kontur på ansiktet.

Make up från Maria Åkerberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *