Japp…

då var det dax igen för lösögonfransar….

Som sagt inte det jag är bäst på….. på långa vägar men påt igen bara… hahaha…

Om man bortser från fransarna så gillar jag denna typ av makeup.

Bild 1:
Compact Cover Beige och Blush Desert Rose applicerad med borste nr 3.

Bild 2:
Jag började med Eye Shadow Cashmere och applicerade runt ögat lite ovanför  globlinjen för att lydta ögonlocket lite och under ögat Jag upplevde färgen lite ljus så jag la ett lager med Eye Shadow Hazelnut ovanpå. Jag har använt mig av borste nr 8 på ögonlocket och borste nr 9 under ögat.

Bild 3:
Dessa lösfransar… suck…. För att få till fransarna så klippte jag itu ett par. Det tog ett tag att klura ut hur jag skulle sätta dit dom…. Jag använde även lite Volume Black Mascara på de fransar som inte hade några lösfransar…

Bild 4:
Något senare….. Fransarna sitter hyfsat på plats… och mina läppar har fått en hint av Lip Gloss Paris

Makeup från Maria Åkerberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *