Härliga 80-talet…..
Det här gillar jag så mycket, helt klart användbart om jag ska gå på fest….
Kan nog bli en favorit….. Kul att prova med lite andra färger…

Bild 1.
Med borste nr 8 applicerade jag Eyeshadow Midnight Blue över ögonlocket från globlinjen ner mot övre fransraden. För att få till en ljusare blå färg som är med i utmaningen så applicerade jag med samma borste Eyeshadow Frosty Gray ovanpå (syns på högra ögat). Jag gjorde lika under ögat också men använde då borste nr 9.

Bild 2.
Jag fortsatte med Eyeshadow Frosty Grey ända upp till ögonbrynet med borste nr 8.

Bild 3.
På skarven mellan den blåa och silvriga skuggan applicerade jag Blush Candy med borste nr 8. Som ni ser så ser det ganska smutsigt ut, men det kommer jag att rätta till med en bommulspad med lite ansiktsvatten på.


Bild 4.
Med borste nr 9 så applicerade jag Eyeshadow Shiny lilac för att markera skarven mellan blå och rosa och även under ögat. (jag ser ju nästan ut som ett fängelsefoto)

Bild 5.
Här ser du att jag snyggat till lite och som vanligt så gör Mascara Volume Black hela ögonmakeupen komplett.

Bild 6.
Basen är lagd med Face Lotion More + Foundation Beige med Makeup Sponge från Maria Åkerberg.

Bild 7.
På mina läppar så markerade jag läpparna med Lipliner Plum (vilket inte blev riktigt bra) på det Applicerade jag Lip Care Colour Merlot med borste nr 7.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *