Sista utmaningen i boken. Tänk att jag klarade av att slutföra utmaningen och vilken härlig makeup jag får avsluta med. Ska bli så roligt att få göra om mina favoriter med lite mer tid och försöka att anpassa dom ännu mer till mina ögon och läppar.

Bild 1.
Basen är lagd med en blandning av Face Lotion More och Foundation Beige som jag applicerade med mina händer.

Bild 2.
Blush Summer applicerade jag med borste nr 1 strax under mitt kindben.

Blid 3.
Jag började med att lägga Eyeshadow Cashmere på mina ögonlock lite ovanför globlinjen och ner mot fransraden, men upplevde ingen större effekt så jag applicerade Eyeshadow Hazelnut ovanpå och blev mer nöjd. Jag använde borste nr 8.

Bild 4.
Mascaran Volume Black tillför som vanligt pricken över i-et.

Bild 5.
Eftersom jag har så smala läppar så la jag Lipliner Rasberry Red lite utanför mina egna läppar för att göra mina lite större.

Bild 6:
Jag älskar denna röda färg på läppar (inte mina dock) Med borste nr 7 applicerade jag Lip Care Colour Classic Red. (känns lite mycket läppar….)

Hmmmm…… Kanske inte så illa…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *