Vansbro 21 jan 2023

Jag var på Gala i Vansbro som Svenne Rubins ordnade till förmån för Ukraina. På denna Gala var Emil Assegård en av akterna. Min relation till Emil har varit minst sagt en berg och dalbana. För några somrar sen när vi var på semester med ungarna och vi hade deras spellistor i högtalarna så spelades låten ”Ego” hela tiden och jag tyckte att den var sååå dålig.Men jag är en sån som vaknar sent när det gäller musik, så när ungarna slutat lyssna på denna låten då insåg jag hur BRA den är….hahaha… Nu när jag hör den på radion så blir jag bara så glad. Han har så skön röst och så sköna texter och jag gillade honom och hans musiker nu när jag fick äran att se dom live i Vansbro. Det var 3 ödmjuka killar som såg ut att gilla det dom gjorde. En avskalad spelning med feeling…Tusen Tack Emil för en skön konsert, ser fram emot att få se dig/er igen.

Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *