Vansbro 21 januari 2023

Tack Svenne Rubins för att ni ordnade denna gala så att jag kunde komma och få uppleva så mycket bra musik under några timmar som kändes som en pisskvart. Vilka glädjespridare på scen. Tyvärr så dog batteriet i min telefon när min favoritlåt en gammal amazon spelades men jag har det sparat i minnet för alltid.För en tjej som inte är så van att ta kort inomhus när det är mörkt i lokalen men ljus på scen så var det en fröjd att fota er. Alla färgglada kläder, ljuset och atmosfären gjorde att det blev många kort tagna. Jag har gått igenom ca 1000 st i helgen….. alla är naturligtvis inte bra, men många blev riktigt bra för att vara en amatör.Tusen tack Svenne Rubins, alla artister och publiken som gjorde kvällen så bra.Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *