Vansbro 21 januari 2023

Anledningen till att jag fick veta att det skulle vara en gala i Vansbro till förmån för Ukraina var att Soulstation hade fått frågan om att vara med och spela på Galan.

Vad har då Soulstation för connection till mig kan man undra…. Jo jag är gift med baritonsaxofonisten Per-Anders.

Jag skulle ha haft med mig min konsertpartner Ullis men hon blev tyvärr hemma och kurerade sig. Denna konsert var i en teater, vilket resulterar i sittande publik, vilket jag i vanliga fall hatar…. men denna gången låg fokuset på att försöka lära mig inställningarna på kameran så Ullis är förlåten för denna gång….. (du vet att du är min bästa konsertpartner och jag längtar redan tills nästa konsert som vi kommer att gå på)

Så Soulstation, vad kan man skriva om dom? Jag gjorde ju ett inlägg 3 dec 2022 om dom då de spelade på House of Blues i Borlänge och det gäller ju fortfarande…. Det är så roligt nu när de har någon spelning att se fram emot då de är ett fantastiskt band och fler borde få njuta av deras spelningar.

I helgen så gästades dom av Petra Kvännå som är en kvinna med en sagolik röst. Så roligt att få lyssna till er.

Tusen tack Soulstation för en superkväll.

Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *