Jag har sett alla föreläsningar som var under denna konferens. Här kommer ett urval. Vill du se alla så hittar du dom här: https://doctorsappeal.com/sv/international-conference-pandemic-strategies/


Att ta itu med oredan med felaktig information om hälsa genom VERKLIG evidensbaserad medicin

Aseem Malhotra är konsultkardiolog, ordförande för The Public Health Collaboration och expert på förebyggande, diagnos och hantering av hjärtsjukdomar. Aseem har hjälpt till att etablera och samordna ett flertal initiativ för att förbättra folkhälsan. Den prisbelönte amerikanske vetenskapsjournalisten Gary Taubes beskrev Aseem som någon som ”förmodligen har gjort mer i Storbritannien för att injicera förstånd i näringsvetenskapen och debatten om läkemedelsindustrin än någon levande människa”


Rullande granskning av mRNA-vacciner – bristande reglering eller ett oöverträffat bedrägeri?

Jonathan Gilthorpe PhD är forskare inom experimentell neurovetenskap. Hans forskarkarriär på 25 år har omfattat virologi, embryologi, neurobiologi och neurovetenskap genom vilka han har utvecklat en djup förståelse för molekylär- och cellbiologi. Hans forskning fokuserar nu på de molekylära mekanismerna för neurodegenerativa sjukdomar. Han bor och arbetar i Sverige och har varit medlem i Läkaruppropet sedan 2021.


En läkares ansvar att ställa den viktiga frågan (på svenska)

Hans Zingmark MD arbetar på Invärtesmedicinska avdelningen, Halmstads sjukhus, Sverige. Han blev specialist i intern- och lungmedicin 2018. Efter att ha arbetat med patienter både under själva covid-19-pandemin och efter vaccinationsutrullningen av de nya covid-19-vaccinerna, fick Hans en mängd expertis och insikter i denna situation från ’butiksgolvet’, som han delar med sig av i denna föreläsning.


Något stämmer inte – om tystnadskulturen inom journalistik och sjukvård

Per Shapiro har en kandidatexamen i språk, filosofi och journalistik. Har under många år arbetat som undersökande reporter och dokumentärmakare, främst inom radio men även inom tv och som författare. Han driver den oberoende journalistiska radiopodden; Folkets Radio.


Covid 19: Var var vi, var är vi, vart är vi på väg? – Den verkliga vetenskapen

Ryan Cole är dubbelstyrelsecertifierad patolog med doktorsexamen i immunologi och virologi. Dr. Cole avslutade sin residency i anatomisk och klinisk patologi vid Mayo Clinic. Han är VD och medicinsk chef för Cole Diagnostics, ett oberoende medicinskt labb, som betjänar läkare i hela Idaho och USA. Han har diagnostiserat över 500,000 26 patienter genom mikroskopet under sin omfattande karriär på XNUMX år. Han är styrelseledamot i Independent Doctors of Idaho, Pan American Alliance for Life, Unity Against Covid, Pandemic Health Alliance och valdes in som läkare till Idaho Central District Health Board som är Idahos största regionala folkhälsoavdelning och även en grundande medlem av Global Covid Summit.


Mekanismen före vaccination och dess konsekvenser

Ann-Cathrin Engwall PhD i immunologi, Uppsala universitet studerade det adaptiva immunförsvaret och genom evolutionära studier av HLA gener, till virologi. Hon undersökte samutvecklingen av virus och värdimmunsystemet vid Paul-Ehrlich-Institutet i Tyskland innan hon fortsatte sin forskning vid Uppsala universitet. Hon var medlem i National Network of Drug Development (NNDD) innan en övergång till Life Science som VP, med ansvar för vaccindesign och utveckling samt storskalig bioproduktion för kliniska prövningar. Hon är VD för Acemcon AB och erbjuder sin expertis som konsult.


Propaganda och censur av effektiva generiska läkemedel och de läkare som förskriver dem vid COVID

Pierre Kory MD är specialist inom lung- och kritisk vård och tidigare docent och chef för Critical Care Service vid University of Wisconsin. Före covid-19 var han en internationellt känd pionjär inom området för ultraljud för intensivvård, efter att ha varit seniorredaktör för en prisbelönt lärobok i dess andra upplaga, översatt till sju språk. Under COVID-2 var han med och grundade och fungerar som president och Chief Medical Officer för fronten


Gå gärna in på Läkaruppropet och Sjuksköterskeuppropet och läs vad dom skriver. Det är läkare och sjuksköterskor som anser att narrativet inte riktigt stämde, om vågade ställa frågor, som har fått betalat ett högt pris för att de vågat stå upp för oss patienter.

Ha en fin dag
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *