On Guard for the Liberty of Mankind – Symposium | Live Stream September 30 2023 | Children’s Health Defense Europe (childrenshealthdefense.eu)
00:15 Michael PALMER, MD, Canada
Tidigare docent vid institutionen för kemi vid University of Waterloo, Ontario, Kanada, och är certifierad i medicinsk mikrobiologi. Hans experimentella forskning fokuserar på bakteriella gifter och antibiotika. Michael har skrivit en lärobok om biokemisk farmakologi och nyligen redigerat och publicerat mRNA Vaccine Toxicity with Doctors for Covid Ethics.
00:32Sasha LATYPOVA, USA
En före detta FoU-chef inom läkemedelsindustrin med 25 års erfarenhet av kliniska prövningar, regulatoriska frågor och kvalitetsefterlevnad. Sasha drev flera kontraktsforskningsorganisationer och arbetade för 60+ läkemedelsföretag över hela världen. Kommer ursprungligen från Ukraina och har bott i USA sedan slutet av 1990-talet. 
01:00Sven ROMÁN MD, Sweden
Överläkare i barn- och ungdomspsykiatri. Sven har bred erfarenhet från både sluten- och öppenvårdsmottagningar. Under det senaste decenniet har Sven ofta gett sig in på arenan för den offentliga debatten om psykiatri, och om barn- och ungdomspsykiatri i synnerhet. Sedan februari 2020 har han debatterat covid-19-strategin och den 12 mars 2021 startade han tillsammans med två läkarkollegor den ideella föreningen Läkaruppropet, som bildades som ett svenskt svar på The Great Barrington Declaration. Till följd av det internationella intresset från Stockholmskonferensen ”Pandemic Strategies: Lessons and Consequences” i januari 2023 bytte organisationen namn till The Doctors’ Appeal 2023.
01:21Pierre KORY MD, USA
Specialist på lung- och intensivvårdsmedicin och tidigare docent och chef för Critical Care Service vid University of Wisconsin. Före COVID-19 var han en internationellt känd pionjär inom ultraljudsområdet intensivvård, efter att ha tjänstgjort som chefredaktör för en prisbelönt lärobok i dess 2:a upplaga, översatt till 7 språk. Under covid-19 var han med och grundade och fungerar som president och Chief Medical Officer för frontlinjen COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC).
02:10Dr David Bell, MBBS, PhD, USA
David Bell är Senior Scholar vid Brownstone Institute och är folkhälsoläkare och bioteknikkonsult inom global hälsa. Han är före detta läkare och forskare vid Världshälsoorganisationen (WHO), programchef för malaria och febersjukdomar vid Foundation for Innovative New Diagnostics (FIND) i Genève, Schweiz, och chef för Global Health Technologies vid Intellectual Ventures Global Good Fund i Bellevue, WA, USA.
02:37Meryl NASS, MD, ABIM, USA
En läkare och forskare som bevisade att världens största mjältbrandsepidemi berodde på biologisk krigföring. Hon avslöjade farorna med mjältbrandsvaccinet, undersökte Gulfkrigssyndromet och utmanade FBI:s utredning av mjältbrandsbreven. Hon har gett 6 vittnesmål i kongressen och många vittnesmål till statliga lagstiftare om bioterrorism, vaccinsäkerhet, Covid och folkhälsa. Hon har varit konsult för Världsbanken, det kubanska hälsoministeriet och chefen för den nationella underrättelsetjänsten. Hon är vetenskaplig rådgivare för Children’s Health Defense. Hennes läkarlegitimation drogs in 2022 för att ha skrivit ut covid-mediciner och för att hon påstås ha spridit felaktig information.
Hemsida: merylnass.substack.com
03:00Mike ROBINSON, UK
Mike Robinson är medredaktör för UK Column. Han har skrivit om politiska frågor sedan mitten av 1990-talet och gick med i UK Column 2008. Han har en bakgrund inom teknisk infrastruktur och har arbetat inom ett brett spektrum av sektorer: telekom, tung teknik, juridik och finans.
03:24Panel med:
Taylor HUDAK, Hungary & USA
Taylor Hudak är en amerikansk-ungersk journalist baserad i Budapest. Taylor forskar, skriver och producerar rapporter för The Last American Vagabond och är en bidragsgivare till Children’s Health Defense Europe. Hon har en kandidatexamen i engelska och en magisterexamen i journalistik och masskommunikation från Kent State University. Taylor har ett nära samarbete med Doctors for Covid Ethics, en organisation av läkare och forskare som står för sanning och etik inom vetenskap och medicin.
James PATRICK, USA
Författare, ekonom och utredare från östra USA. James var djupt bekymrad över brutaliteten i nedstängningarna i mars 2020 och intensiteten i desinformationen kring allt COVID. Som svar på detta bestämde han sig för att producera en dokumentär och en serie intervjuer för att ge en röst åt de ohörda hjältarna, dignitärerna och vetenskapsmännen som talade ut.
Marco RICCA, Switzerland
Marco har en examen i telekommunikationsteknik från Swiss Federal Institute of Technology (EPFL). Han grundade Europas första ”etiska hacking”-företag, Ilion Security, som han sålde 2011. Han grundade därefter Satorys, en annan cybersäkerhetsstartup, som han sålde 2013. Som oberoende konsult inom cybersäkerhet har han också talat och skrivit om hur Internet och stark kryptografi kan bidra till att forma en friare värld. Sedan 2020 Marco har arbetat med många motståndsorganisationer och hjälpt dem att kringgå censur på nätet, integrera alternativ med öppen källkod till stora tekniska lösningar och sprida frihetens sak.
05:18Catherine Austin FITTS, USA
Verkställande direktör för Solari, Inc., utgivare av Solari-rapporten och verkställande ledamot av Solari Investment Advisory Services, LLC. Catherine tjänstgjorde som verkställande direktör och styrelseledamot i Wall Street-investeringsbanken Dillon, Read & Co. Inc., som biträdande bostadsminister och federal bostadskommissionär vid USA:s bostads- och stadsutvecklingsdepartement under den första Catherine har utformat och avslutat transaktioner och investeringar för över 25 miljarder dollar och har lett portfölj- och investeringsstrategier för 300 miljarder dollar i finansiella tillgångar och skulder. Hon tog examen från University of Pennsylvania (BA), Wharton School (MBA) och studerade mandarin vid Chinese University of Hong Kong.
05:23Prof. Richard WERNER, D.Phil., UK
Professor i bank och finans. Richard har en First Class Honours i ekonomi från London School of Economics och en doktorsexamen i ekonomi från University of Oxford. Han är en av grundarna av Local First, ett företag med samhällsintresse som etablerar en ideell organisation 2008 grundade han Centre for Banking, Finance and Sustainable Development och har varit direktör för Centre for Banking, Finance and Sustainable Development. Hans bok Princes of the Yen var en bästsäljare nr 1 i Japan och är en av de bästa källorna för människor som vill förstå centralbanker.
06:58John TITUS, USA
John är advokat. Han har skrivit, producerat och regisserat videor om förlusten av rättssäkerheten i USA sedan 2014. Hans videor fokuserar till stor del på brottslighet på Wall Street och vänskapskorruption i det finansiella systemet. Han är juris doktor och har processat patent i 25 år. Han har också kandidat- och magisterexamen i elektroteknik och arbetat som elektroingenjör inom rymdindustrin. Sedan 2020 har John samproducerat och varit värd för Money & Markets med Catherine Austin Fitts på Solari Inc.
07:21Carolyn A. BETTS Esq., USA
Chefsjurist för Solari, Inc., bidragsgivare till Solari Report och medvärd för Financial Rebellion med Catherine Austin Fitts på CHD-TV.
Carolyn tjänstgjorde som ledande finansiell rådgivare för USA:s federala bostadsadministration och som biträdande jurist och sedan partner på företagsekonomiavdelningarna på advokatbyråerna i Omaha och Washington, DC. I dessa roller representerade hon utvecklingen av prisvärda bostäder, federala myndigheter, kapitalmarknader, finansiella tjänster och andra större kunder i samband med stora fusioner och förvärv, värdepapperiseringar av hypotekslån och andra finansiella transaktioner. Under spar- och lånekrisen företrädde hennes verksamhetsgrupp Resolution Trust Corporation vid utformningen och genomförandet av transaktioner som involverade tillgångar i sparlån i statlig konkursförvaltning.
Ricardo Oskam, Netherlands
Ricardo Oskam tillhandahåller forskning, due diligence, analys och marknadsföringsstöd till Solari Screens. Han är medförfattare till ”Building Wealth” på Solari Report. Efter att ha tagit examen från Erasmus University, BSc & MSc., tillbringade Ricardo fem år i investeringsbranschen. Han tränar Kyokushin Karate med 2:a gradens svart bälte.
07:52Panel med:
Richard Werner, Caroline Betts, Cathrine Austin, Richardo Oksam & Tobi Rogers
08:23DDr. Renate HOLZEISEN, Italy
En europeisk människorättsadvokat baserad i Sydtyrolen som bekämpar Corona-åtgärderna juridiskt, styrelseledamot i CHD Europe. Hon hävdar att ett nyutvecklat vaccin inte kan göras obligatoriskt med hjälp av den logik som användes för deras godkännande. Hon är också advokat och praktiserar vid Högsta domstolar och är specialiserad på europeisk och internationell rätt. Hon är en formidabel kraft i ärenden på europeisk och nationell nivå genom att ena, dela och samordna initiativ. Hon är aktivt engagerad i frågor som rör grundläggande fri- och rättigheter.
08:44Panel med:
Renate Holzeisen
Andrew Bridgen, parlamentsledamot, Storbritannien
Andrew Bridgen har varit den hårt arbetande och lokala parlamentsledamoten för North West Leicestershire, Storbritannien sedan 2010 efter en framgångsrik karriär inom näringslivet. Andrew har hjälpt tusentals väljare och drivit många högprofilerade kampanjer under det senaste decenniet, vilket har säkerställt att hans väljare har en stark röst i Westminster. Andrew har varit en kritisk röst för COVID-19-hanteringen i Storbritannien, och han har också varit högljudd om sin oro över Världshälsoorganisationens framtida regler.
Philipp KRUSE, LL.M, Switzerland
Advokat med egen advokatbyrå i Zürich, Schweiz. Han har arbetat i över 25 år inom affärs- och skatterätt. Hösten 2020 bestämde sig Philipp för att ägna sin yrkeserfarenhet åt att återupprätta en evidens- och konstitutionsbaserad strategi för att lösa covid-19-krisen.
Philipp har lett över 30 vanliga domstolsförfaranden för att hjälpa föräldrar, barn, studenter och företagare i Schweiz att få ett slut på grundlagsstridiga coronamandat. II november 2022 publicerade han och hans team en omfattande brottsanmälan mot Swissmedic (den högsta schweiziska medicinska säkerhetsmyndigheten) för att olagligt ha godkänt skadliga mRNA-baserade experimentella produkter. Han är medordförande i Swiss Lawyers Committee och en av grundarna av International Alliance of Lawyers for Human Rights. Han har hållit föredrag i många olika länder för att varna människor och lagstiftare för de skadliga konsekvenserna av WHO:s odemokratiska utvidgning av makten över suveränitet och demokrati i medlemsstaterna.
Mary HOLLAND, USA
Ordförande och chefsjurist för Children’s Health Defense. Mary har skrivit och förespråkat bättre vaccinlagstiftning och politik i många år, bland annat när hon tjänstgjorde vid fakulteten vid NYU School of Law från 2002-19. Hon är medförfattare till två böcker om vacciner, Vaccine Epidemic och The HPV Vaccine on Trial, samt flera juridiska översiktsartiklar.

över 9 timmar jag vet… men jag har bestämt mig för att lyssna innan jag delar så jag har lyssnar på alla timmar. Det har jag gjort under hela pandemin och de jag har lyssnat på har inte bara sagt SÄKER & EFFEKTIV utan dom har förklarat varför. I vanlig media så har vi fått veta att det är inte ok att ställa frågor som ifrågasätter men man förklarar inte varför.

SÅ även denna konferens är väl värd att lyssna på.

Ha en fin dag

Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *