Hej!
Nu är det dags igen för en ny utmaning eller vad jag ska kalla det. Jag vill visa hur Maria Åkerbergs ögonskuggor ser ut på mig. Jag kommer att använda endast en färg på varje inlägg i denna kategori och mitt mål är att få till 2 inlägg i veckan Här kommer första inlägget.

RUBY RED
Eyeshadow Ruby Red är en varm brunröd puderögonskugga utan skimmer.

Jag har funderat över när var och hur jag skulle använda denna färg, jag tyckte att den var för pigmenterad och att den inte skulle passa mig alls. Men så hade jag en kund här som ville ha ny ögonskugga och jag fick en ide (efter att ha misslyckats med mina första färgval) att vi testar denna då den var med i en trepack med andra färger som passade kunden. Men vilken underbar färg….. så här kommer lite bilder på hur färgen ser ut på mig.

Men vi börjar med basen. Testar något nytt…. är inte superbra på contouring men har sett detta på youtube så jag har använt mig av 2 foundations.

Jag har endast använt Eyeshadow Ruby Red på mina ögon och jag började med att göra ett öga klart för att ha något att visa er under processen.

Jag började med att ta pyttelite Ruby Red och applicrade det över hela ögonlocket och verkligen ”suddade” ut det. För varje ny applicering så tog lag lite mer ögonskugga på borsten och arbetade in.

Nästa lager var på ögonglobsbenet och ner mot ögonlocket och det sista jag gjorde var att ta en tunn sneställd pensel som jag fuktade lite med ansiktsvatten innan jag hade på ögoskugga för att kunna få till en eyeliner närmast franskanten och under ögat.

Man ska inte vara rädd för att prova nya färger, jag gillar denna och kommer att använda den mer i framtiden. Vad tycker du om färgen?

Ha en fin dag!
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *