Som jag har väntat…

4 april släpptes nyheten om att Maria Åkerberg gjort 2 nya mascaror och nu har jag testat dom. Jag har varit sjukt nöjd med den senaste maskaran som heter Natural och känt att jag behöver nog ingen annan men dessa var ju sjukt bra dom med och det är en tydlig skillnad mellan dom två nya.

All in One är en vegansk mascara som ger både längd och volym till dina fransar. Den har en smidig applikator och naturlig formula som täcker alla fransar från rot till topp, samtidigt som den lyfter och separerar för att skapa en fylligare franslinje. En perfekt mascara för dig som vill maxa dina fransar!

Lash Definition är en vegansk mascara som hjälper att markera och definiera dina fransar. Den har en smidig gummiapplikator och naturlig formula som separerar dina fransar och skapar en markerad och fyllig franslinje som håller hela dagen.

Så här ser de båda ut på mig.

Ha en fin dag!
Kram Mia

Ps!
I går så utsatte jag Mascara Lash Definition för ett test. Jag sminkade mig kl 9, hade en kund, tog en promenad i motvind samt tränade. Jag kanske inte tränar hårdast här i världen men jag är i klimakteriet så svettig blir jag….hahaha…..
Jag är sjukt imponerad….
Ds!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *