Igår skulle det vara fint väder efter lunch och vi hade inget för oss så vi packade lite middagspicknick och gjorde iordning bilen för en eventuell övernattning och åkte iväg.

Vi siktade på att åka till Siljansområdet. Det blev att svänga av i Leksand och ta vägen över Tällberg. Vi försökte hitta något bra ställe att ta en liten eftermiddagsvila, vi testade nere vid Tällbergs Camping men det kändes inte bra så vi fortsatte mot Rättvik. Kom på att det var länge sedan vi var till Vidablick, men inte heller där kändes det som att vi kunde ställa oss och vila.

Tillslut hamnade vi vid toppstugan i slalombacken i Rättvik. Där var i ensamma och utsikten var magisk. Dock så blåste det en massa så vi kunde inte ha bakluckan öppen. Vi stannade här en stund och myste men efter ca 1 timme kom det några som skulle åka slalom….. så vi valde att åka vidare.

Kisspaus i Rättvik och sedan fortsätta, vi valde att åka mot Vikarbyn och Ångbåtsbryggan. Hade det inte varit så mycket folk där och det hade blåst mindre så hade vi stannat och ätit där. Men vi tog en liten kort promenad ut på bryggan🥰

Lite bortanför badplatsen i Vikarbyn hittade vi denna fina lilla brygga, där var det nästan lä och solen värmde så vi valde att äta vår middag där. Det bästa med vår bil är att vi har allt med oss, kylskåp, stolar, picknickfilt och köksgrejer.

Tyvärr så är både jag och min man lite för oroliga i själen just nu för att stanna och ta in, vi trivs för bra på vägen🙈 Vi valde därför att åka vidare, efter mycket om och men så blev det vägen via Bingsjö och Svärdsjö.

En helt underbar dag, vi hoppas på fler sådana här dagar i vår och sommar❤️

Ha det fint

Kram Mia🌻🥰

Relaterat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *