Är en mörklila puderögonskugga med skimmer som passar lika fint i en romantisk som i en mörk, sotad makeup.

Om man fuktar en pensel och doppar den i skuggan innan applicering så får du en supersnygg eyliner, det är lite svårt att få till en bra bild sär färgen syns men den är läcker…

Jag tycker att det är en fördel för makeupen om man plockar ögonbrynen innan, jag ser ju inte så bra nu för tiden så jag använder mig av en spegel som förstorar x 10. Jag brukar även använda mig av dagsljuset för då syns även de tunna ljusa stråna….

Jag brukar oftast använda minst 3 färger när jag lägger ögonmakeup på mig själv, men jag måste säga att de här lite mörkare skuggorna går ju att använda själva, om man någon gång behöver resa med lite packning… 😉

Bilderna jag lägger upp här på mig själv är inte retuscherade (undrar om det stavas så) utan jag använder ett bra objektiv och en ringlight, jag tycker att kameran behandlar mig väl på vissa bilder….hahaha….

Ha en underbar dag
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *