Är en guldskimrande puderögonskugga som lyfter de flesta mörkare skuggor med sin ljusa guldton.

Jag personligen skulle använda denna som en effektfärg då den inte gynnar mina hängande ögonlock eller min färgton i ansiktet. Men jag kan tänka mig att den skulle vara fantastisk på en mörkhyad alt en varm vår/höst. Skulle vara roligt att få testa den på någon av dom….

Jag håller på att försöka lära mig det här med countoring (ursäkta stavningen) på mitt eget ansikte men har nog en bit kvar innan jag fattar. På första bilden ser du hur jag applicerade den idag.

Jag hade lite problem med att få färgen att fastna på mina ögonlock, vet inte vad det kan bero på. Jag använder ganska mycket olja när jag smörjer mitt ansikte, men det brukar inte påverka när jag lägger skuggor.

Jag testade även att ha lite skugga på fransarna efter att jag målat dom och effekten syns i verkligheten när jag tittar i förstoringsglaset men jag tycker inte att det syns på bilderna.

Ha det fint
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *