Detta är sista året som Oskar spelade handboll och jag har lyckats hitta 3 matcher där han är med. Jag är dock så ledsen att jag inte var en bättre fotograf just denna kupp, då bilderna lämnar allt annat att önska. Men här nedan kommer nu några bilder från Varje match denna helg 4-6 jan 2019.

Först ut är Falu HK P03, det är Oskars lag.
Det här är den 4 januari och klockan är omkring 9 på morgonen och laget spelar i stora hallen på Lugnet i Falun
Jag är tuffare idag och vågar gå närmare planen och är inte lika orolig för att stå i vägen för publiken som jag var då.

Kl 14 var det dags för Jonathas BHK P06 att spela sin första match. De selade den första matchen i tennishallen

5 Januari började Falu HK P03 kl 9.30 i stora hallen, här försökte jag ta kort uppifrån vilket jag lärde mig att det var inte ett smart drag. Korten blev inte bra inomhus när man använder zoomobjektivet så gör om gör rätt….

BHK P06 fick fortsätta i Tennishallen kl 10,20 den 5 januari, kan bli stressigt när man har 2 barn som spelar samma kupp.

5 januari kl 17 dagens sista match för BHK P06, denna gång i Innebandyhallen. Lite för mörkt för mina objektiv så bilderna är lite mörka.

6 Januari kl 9, morgonmatch för Jonathans BHK P06 och nu fick man spela i stora hallen. Jag vet inte vilka lag som våra killar möter då jag inte får till så bra skärpa på bilderna och det är så länge sedan att jag kommer inte ihåg

BHK P06 kanske spelade i två olika serier då de har väldigt många matcher, eller så gick de hela vägen till final men denna match var den 6 Januari kl 12

6 Januari kl 14 spelade Falu HK P03 sin sista match, eller ialla fall den sista jag tog kort på….

Sista Matchen för BHK P06 Spelade sin sista match den 6 januari kl 15,30

Det roliga med kupper är att man får möjlighet att ta många kort, det tråkiga är när man har 2 ungar som spelar samtidigt och man vill vara överallt samtidigt….

Ha en alldeles underbar dag
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *