Jag kan se på fil informationen på dessa bilder att jag har bytt kamera till min Sony Alpha 6300 och att jag använder zoomobjektivet (4,5-6,3/55-210) som följde med med när jag köpte kameran, autofokus och jag använder scenläget sport som inställning.

Finspång (tror jag) – BHK 2 februari 2019
Det är så länge sedan att jag inte kommer ihåg eller kan ta reda på slutresultat, men egentligen så handlar ju inte dessa inlägg om det utan mer om min utveckling som sportfotagraf. En del av bilderna ser bra ut på håll, andra så har jag missat fokus helt🤣 Men Zoomar man in på bilden så finns det inga skarpa linjer. Det gör mig frustrerad och jag vet inte hur jag ska komma vidare…. ”bara” 225 kort från denna match….😅

Norrköping – BHK 2 februari 2019
Men skam den som ger sig, jag fortsätter att ta kort. På den här tiden så åkte vi ganska långt till en match och ibland hade vi tur och kunde ta två matcher samma dag när vi ändå åkte långt. Av 168 bilder så blev det bara dessa som är värda att visa🫣 Som sagt Jag har mycket kvar att lära….

Falu Beachhandboll 8 juni 2019
Det är lättare att få bra kort då ljuset är bättre. Då man är närmare planen här så har jag använt mig av mitt lilla objektiv (3,5-5,6/16-50) Det kan också bli häftigare kort då man får mer action i bilderna med hjälp av sanden. När jag sitter och försöker skriva det här så inser jag att jag har tagit kort tidigare på Beachhandboll i Åhus…. Så det blir att dyka ner i arkivet igen och försöka hitta de äldre bilderna…… återkommer med dom vid ett senare inlägg….

19 okt 2019
Matchen spelades i Vallenhallen här i borlänge och jag har försökt att ta reda på vilket lag man mötte men har inte klurat ut det, men jag tog endast 15 bilder vilket är ovanligt för att vara jag….

Nästa inlägg handlar om Åhus Beachhandbollscup som var i Juli 2019

Ha en underbar dag
Kram Mia🌻🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *