En av de saker jag saknar mest med att vi inte har någon handbollskille som spelar i Sverige är Åhus Beachhandboll. Vi var med i 3 år och det var en av höjdpunkterna på sommaren. Första två åren bodde vi på ett typ Åhus Missionsgård lite utanför Åhus och sista året bodde vi ett tält på First Camp som ligger en liten bit ifrån själva handbollsplanerna. På dnen tiden vi åkte till Åhus behövde man vara ute i tid om man skulle få plats någonstans.

Ekens Boys…. vilket gäng…… BHK Pojkar 06

BHK Pojkar 05

BHK/Falu HK Pojkar 03
Efter denna resa så slutade Oskar med handboll, skolan och andra intressen tog över, men jag tror att han fick ett bra avslut på sin handbollskarriär…

Lite övriga Bilder…

Åhus Beach är så mycket mer än bara handboll….

Vackra minnen!
Ha en underbar dag
Kram Mia🌻🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *