18 jan 2021

Jag fick lov att ta lite mer ledigt än jag tänkt i mellandagarna då min kropp bestämde sig för att den behövde mer vila än jag ville ge den. Så föregående vecka har varit både skön och lite tung. Jag har ju världens bästa jobb, vilket underlättar när kroppen stävar emot.

När jag hade min ”kick off” i början av januari så bestämde jag att 2021 måste jag börja träna om jag ska orka jobba i framtiden. Jag har fokuserat så mycket på jobbet, för att det är där jag känner mig frisk, att jag har blivit sämre i min kropp. Tyvärr så innebär det att jag måste begränsa min arbetstid så att jag orkar träna. Så från och med nu kommer jag att begränsa mina tider till 6 kunder/vecka. Ett tufft beslut att ta, men förhoppningsvis kommer det att göra så att jag kan jobba lite mer framöver. Min hjärna och jag har så mycket kvar att ge så vi måste nog ta hand om kroppen denna gång.

Bli inte rädda nu för att boka in er, ni kanske bara får vänta lite längre på en tid, eller vara ute i god tid när jag släpper tiderna 😉 ….. Jag vill ju ta hand om er så mycket jag orkar då ni är fortfarande är de få stunder jag får känna mig frisk och för mig är det så viktigt att få känna mig frisk.

En del av min träningsplan är att jag ska yoga online med underbara Anette Wallander på AW Friskvård. så idag kl 11 är det dags. Jag har gjort i ordning ungarnas träningsrum med kuddar och madrass så jag är redo 😀 10 måndagar släpper hon ett träningspass och sen får jag nyttja det hela veckan, så bra. Om allt går som det ska så är tanken att jag ska träna 2 ggr/v med yoga, Ut och gå 3 dagar/vecka och träna mina ben 2 dagar i veckan. Håll tummarna att jag fixar det 😀

Under veckan som gott har jag fått äran att göra Tibetansk Facelift som lätt är min favoritbehandling att ge. Tänk att få ge massage i 50 min i ansikte, decoltage, nacke, axlar och överarmar. Alla 4 olika behandlingar ä ljuvliga på sitt sätt, både att få och att få ge.

Nu ska jag gå och städa lite bakom kassan på jobbet, en plats där allt hamnar och inget riktigt blir någon ordning på…

Ha en underbar dag!
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *