17 september 2020

Under 4 dagar ska jag lära mig en ny behandling. Jag har, sedan jag träffade Tant Raffa för 5-6 år sedan på en hudvårdsmässa i storstan, velat gå denna utbildning. Och nu är jag äntligen här, som jag har längtat.

För att få ut det mesta av behandlingen så går man först en kur på 4 behandlingar med max 3 veckor emellan. Därefter underhåller man genom att låta det gå max 3 månader mellan behandlingarna. Steg 1 är en uppvärmning kan man säga. Man förbereder huvud, nacke och axlar för vad som komma skall i nestkommande behandlingar. Varje behandlingstillfälle är 75 min där fokus ligger på massage för att släppa på muskelspänningar.

Vi har fått, fått ge och fått känna på hur det ska kännas när vi gör steg 1 idag och i morgon är det dags för steg 2 som koncentrerar sig på pannan. Man är lagom mör nu och kommer förhoppingsvis sova gott i kväll.

Det är så sjukt roligt och jag längtar redan!!!
Ha en fantastisk kväll
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *