11 jan 2021
2020 var ett år som inga andra, men det hände ändå många bra saker. Jag väljer att fokusera lite mer på dom.

Jag har fyllt 50 år, firat 20-årig bröllopsdag och firat att jag har drivit mitt företag i 15 år. Jag har äntligen fått gått kursen i Tibetansk Facelift, en utbildning jag velat gå i många år. Jag har även haft turen att kunna jobba under 2020 vilket jag är grymt tacksam över. 2020 har gett mig tid att fundera över hur jag ska kunna få till både träning och jobb utan att kroppen går sönder ännu mer och jag har kommit fram till en del saker. Det är bra med ett år där allt ställs på kant så att man måste omvärdera, vad är viktigt här i livet och jag är helt övertygad om att 2020 har visat på brister i vårt samhälle som vi måste ta tag i för en bättre framtid.

Jag har haft min första Kick Off någonsin, att sätta upp mål och ha en uppföljning på det. Jag fick en bok i julklapp av min kollega Evelina som driver Bodybliss här i Borlänge, en bok om att ta tag i och börja bestämma själv över mitt liv. Jag tycker att jag är ganska bra på att leva här och nu och att se det positiva i allt som händer vare sig det är bra eller dåligt, men jag är inte lika bra på att ge mig själv cred för det jag gör eller se mitt eget värde. På min Kick Off har jag satt 7 mål som jag ska försöka nå till sista mars i år.

Nu ska jag äta lite och förbereda för kvällens butiksöppet.
Ha en underbar vecka tills nästa gång!

Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *