Lördag:
Denna vecka har varit lite lugnare vilket jag har behövt. Jag har bara yogat en gång, men jag skyller på att jag just nu är på kurs, men vem vet, jag kanske får till det i kväll. Nu i helgen så är jag på uppföljning i tibetansk facelift. Ska bli så spännande att få feedback på mitt sätt att jobba och få mer info nu när man har lite erfarenhet och kan omsätta det på ett annat sätt.

Vi är tre stycken som bor i lägenheten och jag är så nyfiken på vilka som kommer om en timme 🙂

Dagen har varit helt galet bra, att få en uppföljning på en utbildning är så bra. Jag har under de 4 månader sen jag gick utbildningen gjort ca 30 Tibetanska Facelift behandlingar. Behandlingen börjar sätta sig i ryggraden, men inte så mycket att det inte går att ändra på det som kan bli bättre. Idag har vi fått ge 2 behandlingar och fått 2 behandlingar och Liane har fått lite tips och trix på hur vi kan förbättra vårt sätt att arbeta. I morgon så kommer vi få en och ge en behandling på fm och få visa våra tekniker på Liane så att hon får känna hur vi utför teknikerna. Nu är jag helt slut så nu går jag och lägger mig….

Söndag:
Snart är kursen slut och det är dags att åka hem igen. 2 dagar med intryck och jag känner mig så mycket säkrare på behandlingen, det ska bli så roligt att få ta hand om er med denna behandling! Jag har finslipat detaljer i greppen och längtar efter att få sätta igång.

Ha det fint
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *