30 juni 2020

Jag bara älskar att möblera om…. 

Det kan hända att jag är en rastlös själ för jag älskar att möblera om, min man är inte lika förtjust i det så det är en himla tur att jag har mitt jobb där jag kan göra lite som jag vill ;-). Jag har ju en begränsad yta där nere så det är en utmaning att göra om, men för varje gång jag möblerar om så blir det lite bättre, tycker jag ialla fall.


Jag behövde få mer plats i butiken och i behandlingsdelen. Jag brukar nästan alltid göra en modell eller en ritning innan jag börjar möblera om. Jag har väldigt lätt att se det resultat jag vill ha men kan ofta missbedömma storleken på saker så jag har tagit för vana att göra ritningar och flytta om på papper först.

Jag är ganska nöjd med slutresultatet faktist 🙂


Ha en underbar dag!
Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *